На Київщині ВПО видали продукти, солодкі напої, пледи та підгузки

На Київщині ВПО видали продукти, солодкі напої, пледи та підгузки

Протягом тижня більш ніж 200 родин з Луганщини отримали гуманітарну допомогу у сватівському Координаційному Центрі.

Про це повідомляє Сватівська МВА.

Спеціалісти Координаційного Центру приймали внутрішньо переміщених осіб з Луганщини, а також, відповідно до укладеного Меморандуму з Бахмутською міською радою, обслуговували ВПО з Бахмутської громади, які тимчасово мешкають у Броварах та Борисполі. Їм видали 134 продуктових набори, 108 паків напоїв «Coca-cola», 60 теплих пледів та підгузки дитячі для 7 родин.

Також за тиждень працівники Центру надали 78 консультацій, у тому числі на телефон «гарячої лінії».

За медичною послугою звернулися 35 осіб, із них – 23 особи побували на прийомі у лікаря-терапевта КНП «Сватівська багатопрофільна лікарня»: отримали консультації щодо хронічних захворювань та рецепти на безкоштовні ліки від КПН «Сватівська БПЛ».

Психологи Міжнародного Медичного Корпусу в Україні провели 2 індивідуальні консультації. Юрист БФ «Рокада» надав 3 онлайн консультації.

Дорослу бібліотеку відвідали 3 особи. Для дітей з числа ВПО Луганської області провели майстер-клас з бісероплетіння.

До перукаря цього тижня звернулися 7 осіб.

Тиждень завершили кінопереглядом – дивилися фільм «Белль і Себастьян».

Адреса Координаційного центру: Київська область, Бровари, вул. Героїв України, 30. Контактний телефон: 0938035273, Контактний телефон ЦНАП: 0938035276. Графік роботи: вівторок-субота з 10.00 -15.00.

Нагадаємо, раніше у Луганській ОВА повідомляли, що на вирішення проблем переселенців з обласного бюджету Луганщини у 2023 році виділили майже 150,6 млн грн.