Переселенці з Сєвєродонецька допомогли знайти роботу у Черкасах

Переселенці з Сєвєродонецька допомогли знайти роботу у Черкасах

Переселенка з Сєвєродонецька, яка до початку повномасштабного вторгнення працювала бухгалтеркою, за допомогою центру зайнятості знайшла роботу кондитером на Черкащині.

Про це повідомляє Луганський обласний центр зайнятості.

Сєвєродончанка Марія після повномасштабного російського вторгнення перемістилася до Черкас. Там жінка звернулася до рекрутера Сєвєродонецького міського центру зайнятості в пошуках роботи. Їй запропонували взяти участь у громадських роботах у попаснянському гумхабі.

Після закінчення громадських робіт жінка пройшла стажування на Черкаському підприємстві: навчалася на робочому місці готувати кондитерські вироби, пекти печиво та прикрашати торти. Зараз вона працевлаштувалася на постійну роботу кондитеркою до ТОВ "Делікат Ритейл".

Фахівці центру зайнятості консультують за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням: для мешканців Луганщини, для роботодавців та підприємців Луганщини.

Нагадаємо, раніше переселенка із Сєвєродонецька Ірина шукала роботу у Черкасах. Жінка звернулась до рекрутера Сєвєродонецького міського центру зайнятості і їй запропонували взяти участь в оплачуваних громадських роботах у Хабі Попаснанської МВЦА.