Центр обслуговування платників ДПІ у м. Сєвєродонецьку надає адміністративні послуги

Заступник начальника ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ Міндоходів у Луганській області  Височина О.А., зметою забезпечення платників податків повною та  достовірною інформацією про порядок надання адміністративних послуг, довела інформацію:

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 17.04.2014 №249  внесенні зміни та доповнення до переліку адміністративних послуг, затверджених наказом Міндоходів від 14.06.13  № 161, які  надаються територіальними органами Міндоходів України та доведені  Інформаційні картки адміністративних послуг.

Згідно вимог зазначених розпорядчих документів в   ДПІ у м. Сєвєродолнецьку  суб’єкти господарювання та  громадяни  мають можливість отримати  адміністративні послуги згідно наступного переліку:

  1. Видача довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, що контролюються органами доходів і зборів.
  2. Видача торгового патенту.
  3. Видача довідки про набуття або підтвердження сільськогосподарським товаровиробником статусу платника фіксованого сільськогосподарського податку.
  4. Реєстрація книги обліку доходів та книги обліку доходів і витрат платникам єдиного податку.
  5. Реєстрація книги обліку доходів і витрат.
  6. Видача довідки про подану декларацію про майновий стан і доходи (податкову декларацію).
  7. Видача довідки про сплату податку на доходи фізичних осіб платником податку - резидентом, який виїжджає за кордон на постійне місце проживання, та про відсутність податкових зобов’язань з цього податку.
  8. Ви дача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків.
  9. Внесення до паспорта громадянина України відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.
  10. Видачадокументів про взяття на облік платника податків.
  11. Видачадовідки про відсутність заборгованості із сплати податків, зборів платникам податків, які припиняються (припиняють підприємницьку діяльність).
  12. Видачадовідки про зняття з обліку платника податків.
  13. Реєстрація     реєстратора розрахункових операцій.
  14. Реєстрація     книг обліку розрахункових операцій.
  15. Реєстрація     розрахункових книжок.
  16. Внесення установи (організації) до Реєстру неприбуткових установ та організацій.
  17. Видача довідки про сплачений нерезидентом в Україні податок на прибуток (доходи).
  18. Видача свідоцтва про реєстрацію суб'єкта індустрії програмної продукції як суб'єкта, який застосовує особливості оподаткування.
  19. Засвідчення довідки про проведення декларування валютних цінностей, доходів та майна, що належать резиденту України і знаходяться за її межами.
  20. Реєстрація платника податку на додану вартість
  21. Реєстрація сільськогосподарського підприємства як суб'єкта спеціального режиму оподаткування податком на додану вартість
  22. Надання витягу з реєстру платників податку на додану вартість
  23. Реєстрація платника єдиного податку
  24. Надання витягу з реєстру платників єдиного податку
  25. Взяття на облік платників єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування
  26. Зняття з обліку платників єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування
  27. Підтвердження статусу податкового резидента України
  28. Скасування статусу платника фіксованого сільськогосподарського податку за заявою сільськогосподарського товаровиробника
  29. Перереєстрація установи (організації) в Реєстрі неприбуткових установ та організацій.

Для отримання довідки щодо адміністративної послуги можна звернутися за телефоном 0 800 501 007 (з 8:00 до 20:00, крім суботи та неділі, безкоштовно зі стаціонарних телефонів) або направити запитання на адресу електронної пошти: idd@minrd.gov.ua.

Ознайомитися з інформацією щодо надання адміністративної послуги можна на веб-порталі Міністерства доходів і зборів України за адресою:  www.minrd.gov.ua, або  безпосередньо в центрі обслуговування платників податків ДПІ у м. Сєвєродонецьку за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Енергетиків, б.72 (1 поверх), т. 70-26-29.

Заступник начальника ДПІ у м. Сєвєродонецьку О.А. Височина