Медведєв погрожує ядерними ударами "по Києву, Берліну, Лондону і Вашингтону"

Медведєв погрожує ядерними ударами "по Києву, Берліну, Лондону і Вашингтону"

Заступник голови ради безпеки росії  Дмитро Медведєв пригрозив США і країнам Європи ядерною війною, якщо рф повернуть до визнаних кордонів 1991 року.

Про це він написав у себе в Telegram.

Медведєв заявив, що програш і розвал росії матиме набагато страшніші наслідки, ніж результати звичайної, навіть найзатяжнішої війни.

"Бо спроби повернути росію до кордонів 1991-го приведуть тільки до одного. До глобальної війни із західними країнами із застосуванням усього стратегічного арсеналу нашої держави. По Києву, Берліну, Лондону, Вашингтону. По всіх інших прекрасних історичних місцях, давно введених у польотні цілі нашої ядерної тріади.Чи вистачить нам на це духу, якщо на карту буде поставлено зникнення тисячолітньої країни, нашої великої Батьківщини, а принесені народом Росії протягом століть жертви будуть марними? Відповідь очевидна", - написав російський чиновник.

Він заявив, що росії вистачить нам на це духу, якщо на карту буде поставлено "зникнення тисячолітньої країни, великої Батьківщини". 

Нагадаємо, що Дмитро Медведєв вже не вперше погрожує ядерною зброєю. Раніше його погрози стосувалися країн НАТО, ядерних ракет і Апокаліпсису.