Армія рф атакувала Дніпро і Одещину "шахедами": є влучання у багатоповерхівку і загиблі

Армія рф атакувала Дніпро і Одещину "шахедами": є влучання у багатоповерхівку і загиблі

Російська армія атакувала Одеську і Дніпропетровську області ракетами і ударними дронами "шахед". у Дніпрі є влучання у багатоповерховий будинок, а в Одесі постраждало цивільне підприємство, під завалами знайшли загиблих.

Про це повідомляють Одеська ОВА і Дніпропетровська ОВА.

На Одещині сили ППО знищили 9 дронів-камікадзе, а ракети втратили бойову спроможність в повітрі.

"Один з безпілотників впав на цивільне підприємство в прибережній зоні міста Одеси. Спалахнула пожежа. З пошкодженої будівлі вдалось визволити охоронницю, вона не постраждала. Всього троє загиблих людей внаслідок ворожої атаки. Пошуки припинено", - йдеться у повідомленні.

Окрім багатоповерхівки у Дніпрі, ворог поцілив по підприємству.

"З восьми постраждалих через атаку двоє залишаються в медзакладі. Вони в стані середньої тяжкості. Решта лікуватиметься амбулаторно. У потрощеному будинку подовжують пошуки людей, які можуть бути під завалами", - пише Дніпропетровська ОВА.  

Повітряні сили повідомили, що росіяни запустили по Україні 31 "шахед", з яких 23 були збиті ППО.

Крім того, рф атакувала трьома зенітними керованими ракетами С-300, протирадіолокаційною ракетою Х-31П та двома крилатими ракетами Х-22

"Протиповітряною обороною знищено 23 ударних БпЛА в межах Одеської, Миколаївської, Полтавської, Дніпропетровської, Харківської областей", - йдеться у повідомленні.