На ТОТ почалися "вибори" президента рф

На ТОТ почалися "вибори" президента рф

З 25 лютого на тимчасово окупованих територіях Запорізької області розпочинається "дострокове голосування" у "виборах" президента рф, незаконно організованих окупантами.

Про це повідомляє Запорізька ОВА в Facebook.

Відсьогодні на ТОТ розпочинається "дострокове голосування" у "виборах", незаконно організованих окупантами, - йдеться у дописі.

Зазначено, що протягом трьох тижнів у мешканців тимчасово окупованих територій збиратимуть голоси в підтримку путіна - члени «виборчкомів» зі скриньками в супроводі озброєних силовиків прийдуть до кожної домівки, зупинятимуть людей на вулицях та відвідають соціальні установи.

Повідомляється, що людей зганятимуть на виборчі дільниці з 15 по 17 березня заради виконання завдання від кремля і місцевих гауляйтерів. Мета – зібрати підтримку путіна на рівні 94%.

"Результат цього «волевиявлення» не визнає жодна цивілізована країна світу, а участь в організації і проведенні виборів на ТОТ – кримінальний злочин, покарання за який до 10 років позбавлення волі ", - наголосили в ЗОВА.

21 числа очільник Запорізької ОВА Іван Федоров написав у своєму Telegram-каналі, що окупанти заздалегідь знають результати "цього фарсу".

Саме тому "вибори" розтягунли майже на місяць, аби завезти на ТОТ силовиків і агітаторів та призначити 700 людей "спостерігачами".

Нагадаємо, що окупанти продовжують відбирати нерухомість в окупації, вносячи деякі будинки та квартири у список "під націоналізацію".