росія атакувала Мирноград – відомо про 11 поранених

росія атакувала Мирноград – відомо про 11 поранених

Вночі 10 березня росія трьома ракетами вдарила по Мирнограду, 11 людей поранені, госпіталізували трьох людей.

Про це розповів у коментарі для "Суспільне Донбас" виконувач обов'язків Мирноградської міської військової адміністрації Юрій Третяк.

"Поранення отримали десять осіб цивільного населення — це мешканці будинків. Госпіталізували трьох людей, одного з них до Покровська. Іншим надали медичну допомогу, лікуватись будуть амбулаторно", — повідомив він.

Юрій Третяк зазначив, що сильно пошкоджені десять житлових багатоповерхових будинків. Один під'їзд дев'ятиповерхівки тепер непридатний для житла та потребує капітального відновлення.

Згідно з його словами, через ракетний удар була відключена котельня. Без опалення залишились 2 088 абонентів. Проте наразі ремонтні бригади вже частково відновили подачу тепла.

Крім того, пошкоджень зазнала теплотраса та колектор. Фахівці встановлюють ступінь пошкоджень та необхідні ремонтні роботи.

Донецька обласна прокуратура повідомила, що серед постраждалих є підліток 16 років.

"10 березня 2024 року, близько 03:00, російські окупаційні війська вдарили, ймовірно, трьома ракетами «С-300» по м. Мирнограду. Зброя поцілила по житловому мікрорайону. В результаті обстрілу отримали поранення 11 осіб, серед них: хлопець 16 років, а також 5 жінок та 5 чоловіків віком від 34 до 95 років", - йдеться у дописі.

Прокуратура області зазначила, що людей діагностовано різані рани, мінно-вибухові травми, множинні садна, закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку.

"Внаслідок вибухів пошкоджені щонайменше 17 багатоповерхових будинків та 27 автомобілів", - додали в обласній прокуратурі.

Нагадаємо, що ворог продовжує обстрілювати територію Луганщини.