Найактуальніші новини "Сєвєродонецьк онлайн", які ви могли пропустити

Найактуальніші новини "Сєвєродонецьк онлайн", які ви могли пропустити

Наша редакція продовжує працювати для читачів Сєвєродонецької громади та всієї України. Ми збираємо ексклюзивні новини про Луганщину та наших земляків. Хоч ми й були вимушені покинути нашу домівку й оселитися у різних куточках України та світу, наші журналісти тримають руку на пульсі області та рідного міста. Тож до вашої уваги дайджест новин, які точно варті вашого часу.

Окупанти заговорили про поетапний запуск “Азоту” та назвали приблизну дату

Новини Сєвєродонецька: Перший етап запуску сєвєродонецького “Азоту” нібито може відбутися до кінця 2024 року. Відповідну заяву зробив “міністр промисловості та торгівлі” самопроголошеної “лнр” Тимур Саматов, повідомляють окупаційні змі.
За його словами, на трьох сєвєродонецьких підприємствах - “Сєвєродонецькому об'єднанні “Азот”, “Сєвєродонецькому заводі хімічного нестандартного обладнання» та “Кларіант” - з’явився “інвестор”.

Містянин про зв'язок у Сєвєродонецьку, відновлення «Азоту» та відбудову Льодового

Новини Сєвєродонецька: “З’являвся зв’язок у Сєвєродонецьку ненадовго. З чим це пов’язано – поки не зрозуміло. Але люди кажуть, що додзвонювалися у Сєвєродонецьк, проскакував зв’язок. Це підтверджує те, що зв’язок там можна увімкнути, єдине що спеціально цей зв’язок не працює”, - каже автор каналу “Охота на рибалку” Андрій. Заяв про його відновлення від псевдовлади немає.

За майже два роки окупації у Сєвєродонецьку не налагодили постачання інсуліну

Новини Сєвєродонецька: В окупованому Сєвєродонецьку є проблеми з інсуліном для хворих на цукровий діабет. Про це йдеться у дописі одного з російських “благодійних фондів”.
Представники організації побували у захопленому місті. Під кінець другого року його окупації вони зазначають, що місцеві медзаклади все ще вимушені просити важливі препарати.

Олексія Середу визнали “Найкращим юним спортсменом лютого-2024”

Гордість Луганщини: 4-разового призера чемпіонату світу, багаторазового чемпіона Європи зі стрибків у воду Олексія Середу визнали “Найкращим юним спортсменом лютого-2024” за версією НОК України.

На окупованій Луганщині цькують батьків українського військового, – ЗМІ

Новини з окупації: Стало відомо про випадок цькування батьків українського військовослужбовця, які залишилися на території тимчасово окупованого Старобільського району. Про це повідомляють “Старобільські новини”.
“Як повідомляють наші джерела, представники окупаційних сил навідуються до родини, тиснуть на батьків, аби ті змусили сина здатися та повернутися в окупацію”, – йдеться у повідомленні.

Сєвєродонецька МВА розповіла про грошову допомогу містянам, які опинилися у складних життєвих обставинах

Допомога: Майже 300 тис. грн виплатили жителям Сєвєродонецької громади, які звернулись за грошовою допомогою. Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.
В адміністрації наголосили, що комплексна цільова програма “Турбота” на 2024 рік передбачає, серед іншого, виплату одноразової матеріальної допомоги мешканцям Сєвєродонецької громади, які опинилися у складних життєвих обставинах.