путін каже, що росія готова до ядерної війни

путін каже, що росія готова до ядерної війни

Російський диктатор володимир путін заявив, що рф готова до ядерної війни.

Про це він сказав в інтерв'ю пропагандисту Дмитру Кисельову, повідомляє "Медуза".

"Ми готові до ядерної війни. Не думаю, що США готові завтра розв'язати ядерну війну. Ну хочуть, але що так робити. Ми готові. Ми готові застосувати будь-яку зброю, якщо йдеться про існування російської держави. Навіщо нам застосовувати засоби масової поразки проти України? Необхідності не було такої ніколи", - сказав він.

Водночас путін заявив, що рф готова до мирних переговорів, але на своїх умовах.

"Ми готові до мирних переговорів, але до переговорів, заснованих не на хотілках після застосування психотропних засобів, а на реаліях, що склалися на землі. Я нікому не вірю, але нам потрібні гарантії, в які ми повіримо", - сказав він.

Нагадаємо, у грудні путін заявляв, що мир в Україні наступить, коли його окупаційна армія виконає всі завдання "сво" - так в рф називають розв'язану війну.

29 лютого він заявляв про реальну загрозу ядерної війни, а також пообіцяв "трагічні наслідки" країнам, які відправлять свої війська в Україну.

11 березня французські журналісти запитали президента Володимира Зеленського чи категорично він виключає зустріч з путінимЗеленський дав зрозуміти, що цієї зустрічі не буде.