"Було важко і точно не буде соромно", – Ігнат прокоментував своє звільнення

"Було важко і точно не буде соромно", – Ігнат прокоментував своє звільнення

У неділю, 17 березня, Юрій Ігнат вперше прокоментував своє звільнення та подякував усім медіа, з якими йому довелося працювати.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

"Дякую усім медіа, з ким довелось працювати. Усім, хто допомагав, і всім, хто критикував. Дякую командувачу Повітряних Сил Миколі Олещуку та керівному складу нашого виду за підтримку та велику довіру. Це – головне в нашій роботі!", - зазначив Юрій Ігнат.

Він опублікував фото своїх ноутбука, світла та камера, де наголосив, що вони це –  "основні інструменти, які постійно носиш з собою, буквально спиш із ними".

"За два роки війни майже стерлись літери на клавіатурі, слабо тримає батарея, але написане, змонтоване і опубліковане з цього ноута назавжди увійшло в світову історію, яку сьогодні власною кров’ю пишуть українці", - наголосив Ігнат.

Він також побажав успіхів та ефективності наступнику:"Сподіваюсь, у нього вийде ще краще!"

Про відставку Ігната 16 березня повідомив командувач Повітряних сил ЗСУ Микола Олещук.

"Сьогодні я подякую полковнику Юрію Ігнату уп’яте. Подякую за продуктивну роботу на посаді начальника служби зв’язків з громадськістю Командування Повітряних Сил. Він залишатиметься у складі Повітряних Сил і працюватиме на іншому напрямку не менш успішно. Не сумніваюсь!
Де б я не був, упевнений, іще неодноразово йому подякую!", - написав Олещук.

Нагадаємо, що Ігнат зробив заяву щодо активності ворожої авіації у небі над Україною.