Готові міжкімнатні двері. Обзор ринку України

У військових реаліях, бажання швидко отримати готові міжкімтнаті двері типу як на сайті Дверний Олімп https://dvernoyolimp.com.ua/uk/mizhkimnatni-dveri/ абсолютно доречне.

Чекати під замовлення, та чепуритися на рахунок дизайну, відходить на другий план. Фабрики України такі як Папа Карло, Korfad, Terminus, Оміс та інші, розуміючи дану тенденцію значно розширили складську програму у кожному містечку.

 

Які терміни по доставці та монтажу?

 1-3 дні від моменту замовлення - готові двері вже стоять у Вашому будинку/квартирі.

Такожо є можливість самостійного самовивозу зі складів. Попередньо радимо обрати дизайн моделі на сайті, подзвонити або написати консультанту, і він професійно підбере та пророхує, оформив замовлення.

При потребі заміру, треба додавати + 1 день до реалізації. Якщо новобудова, і маєте рулетку, менеджери в режимі онлайн підкажуть нюанси, і допоможуть визначити вірні розмірі без необхідності чекати Замірника.

Якщо раптом при монтажу виявиться, що чогось не вистачає, або буде потреба заміни, все організовується в режимі онлайн, не зупинячи процес монтажу.

Фурнітуру до дверей радимо брати в тому ж місці де й двері. Щоб  точно бути впевненими їх якості. Тим паче гарантія в такому випадку буде діяти на блок в цілому, і завжди можна буде звернутися в тому числі за постгарантійним обслуговуванням.

 

Які двері наразі в тренді?

1) Щитові двері - мінімальне оздоблення дозволяє вільно змінювати ремонт у майбутньому без прив‘язки до дверей.

2) Білі та сірі відтінки, частіше це фарбовані (емаль), щоб не видно було структури.

3) Двері прихованого монтажу

4) Скляні двері в стилі Лофт, з металевою рамою.

 

Чи можна купити відразу готовий блок в зборі?

Компанія Дверний Олімп https://dvernoyolimp.com.ua/uk/ (044) 221-28-66 пропонує:

  • в обрану клієнтом модель врізати на складі петлі та механізм;
  • продажу готового блоку з врізаною фурнітурою та коробом. Для такого монтажу не потрібна спеціальна кваліфікація майстра, лишиться лише задути піною та встановити лиштву;
  • Приховані двері, які апріорі майже у всіх фабриках вже йдуть з врізаними скритими петлями, механізмом, та підрізаним коробом. Налічник в таких моделях відсутній, тож установка настільки елементарна, як конструктор Lego.

 

Популярні типи покриття:

  • екошпон
  • пвх плівка
  • поліпропіленове

 

Щодо поганажу, вже років 10 як використовують телескоп, де буквою "Г" лиштва, я паз в коробці, і гарно за рахунок добору можна обшити простінок, не прибігаючи до відкосів та використання гвоздиків, які просто неможливо сховати і весь акцент та очі на них кидається ((.

Важливі нюанси:

Якщо обирати двері лише по зовнішньому вигляду, або фото в інтернеті, може бути не зрозуміло суттєвої різниці між полотном за 1700 грн та 5000. Тому дуже радимо, після визначення важливих параметрів особливо для себе, набрати консультанта і з його допомогою порівняти відмінності, зрозумівши, на чому однозначно краще зупинити свій вибір.

Замовивши двері в інтернет магазині, переконайтесь, що вони мають власні шоу руми. Адже це гарантія, що вони завтра не закриються, принаймі так швидко, як це може зроби інтернет магазин, переїхавши на новий домен. При потребі подивитися на взірці або реальний колір, буде така можливість зробити це вживу.