Учням сєвєродонецьких закладів освіти виплачують заохочення: хто та як може отримати

Учням сєвєродонецьких закладів освіти виплачують заохочення: хто та як може отримати

П’яти учням закладів освіти Сєвєродонецької громади - переможцям і призерам всеукраїнських і міжнародних конкурсів - виплатили заохочення з міського бюджету.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

Такі виплати, наголосили в МВА, виплачуються відповідно до Положення про порядок матеріального заохочення учнів (вихованців) закладів загальної середньої та позашкільної освіти громади у 2024 році, яке затвердив начальник Сєвєродонецької МВА Олександр Стрюк.

Згідно з Порядком, кошти виплачують дітям із зареєстрованим місцем проживання у Сєвєродонецькій територіальній громаді, які навчаються у закладах загальної середньої та позашкільної освіти Сєвєродонецької МТГ, а також стали переможцями та призерами всеукраїнських та міжнародних конкурсів, змагань тощо, що проводяться за напрямками позашкільної освіти та виховної роботи.

“Наразі вже 5 таких учнів (вихованців) закладів загальної середньої та позашкільної освіти Сєвєродонецької міської територіальної громади отримали з міського бюджету заохочення на загальну суму 5000 грн”, - йдеться у повідомленні.

Подробиці та консультації щодо програми надають спеціалісти Управління соцзахисту населення Сєвєродонецької МВА за телефонами