Рубіжанські медики здійснили виїзний прийом на Харківщині

Рубіжанські медики здійснили виїзний прийом на Харківщині

Медична бригада КНП "Рубіжанська центральна міська лікарня" Рубіжанської міської ради 14 березня здійснила виїзд до Таранівки Чугуївського району Харківської області.

Про це повідомляє начальник Рубіжанської міської військової адміністрації Андрій Юрченко.

Завдяки громадській організації UKRAINIAN FAMILY, заступник директора з медичної частини рубіжанської лікарні, лікар-дерматолог, лікар-хірург, сонолог, лікар-офтальмолог, лікар з паліативної допомоги, лікар з реабілітаційної допомоги та медична сестра провела медичний огляд мешканців села.

28 чоловіків та жінок отримали психологічну підтримку, лікар-офтальмолог проконсультував 27 осіб, лікар-дерматолог – 15, лікар з фізичної та реабілітаційної медицини – 11, лікар з УЗД зробив 14 обстежень щитоподібної залози. Крім того, людям видали 30 гуманітарних наборів.

20 березня мобільна медична бригада продовжила свою роботу та провела медичний огляд у Краснограді в місці проживання ВПО із Коломийчихи Куп'янського району.

Надали консультативну допомогу, провели діагностику захворювань щитоподібної залози, огляд родимок за допомогою дерматоскопа, провели психологічну підтримку, а також роздали гуманітарні набори для понад 30 мешканців.

Нагадаємо, сім виїзних оглядів населення на Дніпропетровщині здійснили у лютому сєвєродонецькі лікарі з КНП "Консультативно-діагностичний центр".