Дрони атакували три російські аеродроми, де базується тактична і стратегічна авіація

Дрони атакували три російські аеродроми, де базується тактична і стратегічна авіація

Дрони атакували російські аеродроми у Саратовській і Ростовській області, а також у Краснодарському краї. 

Як повідомив губернатор Ростовської області Голубєв, ППО збила 40 повітряних цілей у Морозовську. Там базується тактична авіація Су-34 і Су-35.

Проте у місцевих пабліках очевидці повідомляють про понад 60 вибухів. У кількох районах зникло світло. За попередніми даними Голубєва, пошкоджена електропідстанція, ведеться відновлення енергопостачання.

Прокремлівський канал SHOT пише, що у Єйську Краснодарського краю поблизу аеродрому вночі прогриміло понад 10 вибухів. За словами очевидців, все почалося близько 3 години ночі.

"Крім гучних "бавовни" також було чути звук автоматних черг у районі місцевого аеродрому та Військового містечка", - пише канал.

В Енгельсі Саратовської області також вночі пролунали гучні вибухи, там розташований аеродром з тактичною авіацією, літаками Ту, які запускають ракети по Україні.

Місцеві канали повідомляють про вибухи. Жителі міста повідомляли у пабліках, що від вибухів "тремтять вікна". Момент вибуху зафіксували камери відеоспостереження.

Міноборони рф повідомляє, що у Саратовській області збили один безпілотник, у Ростовській — 44. Також збили шість безпілотників над Краснодарським краєм та по одному над Курською та Білгородською областями.