Луганських ВПО у Дніпрі рекрутували до команди демінерів HALO Trust

Луганських ВПО у Дніпрі рекрутували до команди демінерів HALO Trust

39 вимушених переселенців з Луганщини зацікавилися рекрутинговим заходом на посаду «Демінерка/демінер з виявлення вибухонебезпечних предметів» у представництві HALO Trust в Україні. Він відбувся 20 травня у Сєвєродонецькому гумхабі у Дніпрі.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

ВПО ознайомили зі специфікою роботи демінера. Скільки людей виявили бажання опанувати цю професію – не вказали.

Довідково: між Луганською обласною державною адміністрацією та Представництвом HALO Trust в Україні укладений Меморандум про співпрацю. Його метою є взаємодія та співробітництво з реалізації на території Луганської області заходів з протимінної діяльності.

Передбачено проведення рекрутингової та навчальної діяльності, спрямованої на підготовку внутрішньо переміщених осіб Луганщини за фахом «Демінер з гуманітарного розмінування» та їх подальшого працевлаштування до Представництва HALO Trust в Україні.

Одночасно формується кадровий резерв фахівців з гуманітарного розмінування з числа ВПО Луганщини, які будуть проводити заходи з очищення території області від вибухонебезпечних предметів після деокупації території.

За додатковою інформацією звертатися за телефоном: 0800-300-662.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що представництво «The HALO Trust» проведе рекрутингові заходи у Сєвєродонецькому хабі у Дніпрі.