Діти військових з Луганщини можуть оздоровитися у Карпатах – куди звертатися

Діти військових з Луганщини можуть оздоровитися у Карпатах – куди звертатися

У таборі у передгір’ї Карпат можна оздоровити дітей, чиї батьки-військовослужбовці загинули, потрапили у полон чи зникли безвісти. Це стало можливим завдяки співпраці Міловської громади з громадською організацією «Мрія дітей України».

Про це повідомляє Старобільська РДА.

“На підставі укладеного Меморандуму громаді вдалося направити на літній відпочинок діток з Міловщини. Сторони продовжують співпрацю та спільно реалізують програми реабілітації та допомоги дітям, що постраждали внаслідок війни”, – йдеться у повідомленні.

У таборі відпочинку "ILLARA CAMP" оздоровлюються діти військових, які загинули в період проходження служби, зникли безвісти або перебувають у полоні.

Хлопці та дівчата проживають у номерах по 4-5-6 осіб. Кожна кімната оснащена односпальними ліжками, є санвузол і душ з холодною та гарячою водою.

Харчування здійснюється у форматі «шведського столу».

“На території готелю створені сучасні умови для активного відпочинку. Кожен може пограти у футбол та волейбол, поплавати у закритому басейні з підігрівом, взяти участь в креативних квестах, а також просто насолодитися кліматом Карпат, гуляючи поблизу озера та насолоджуючись красою навколишньої природи”, – також зазначили у РДА.

Для отримання більш детальної інформації щодо відпочинку можна звертатися до Міловської СВА за номером: +38 063 278 69 34.

Нагадаємо, протягом цього року планується оздоровити 1445 дітей-ВПО із населених пунктів Сєвєродонецького району. На це у бюджетах громад передбачили понад 12,6 млн.