Центр «Відродження» веде літні терапевтичні групи для дітей: подробиці та контакти

Центр «Відродження» у Рівному  веде літні терапевтичні групи для дітей: подробиці

КУ «Луганський обласний центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження» розпочинає проведення літніх терапевтичних груп для дітей.

Про це повідомляє Кремінська МВА.

Так, проводяться заняття за напрямком «Майстерня Інновацій. IT та ШІ» для дітей віком 12-16 років.

«Спеціалізовані програми спрямовані на ознайомлення дітей з основами інформаційних технологій та штучного інтелекту в доступній та цікавій формі», - йдеться у повідомленні.

Програма «Творчі майстерні» для дітей віком від 4-8 років включає різноманітні заняття з арттерапії (малювання, глинотерапія, музика, танець та театр).

«Діти матимуть можливість розвинути свою уяву, самовираження та творчі здібності, творчість та соціальну взаємодію, та розуміння», - розповіли в адміністрації.

Заняття проводять у гуманітарному хабі Кремінської міської військової адміністрації щовівторка з 12 до 14 години та щочетверга з 12 до 15.

Адреса: м. Рівне: вул. Кавказька, 9 

Для отримання додаткової інформації можна звернутися до КУ «Луганський обласний центр соціальної реабілітації дітей з інвалідністю «Відродження» за електронною адресою centr-vidrodzennya@ukr.net або телефоном 0665342817 (Єршова Олена).

Нагадаємо, дітей з Луганщини чекають у літніх таборах у Рівному та Києві.