Сирський вважає, що для ЗСУ важливо змінити оборонну та наступальну психологію

Сирський вважає, що для ЗСУ важливо змінити оборонну та наступальну психологію

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський вважає, що для ЗСУ важливо змінити оборонну та наступальну психологію.

Про це він написав на Facebook.

Також Сирський додав, що українська армія має утримати займані рубежі та позиції, не допустити прориву оборони, максимально знищити живу силу та техніку ворога.

"Нам необхідно добитися переваги над противником, зменшити втрати, а головне, змінити оборонну та наступальну психологію, що буде важливим кроком на шляху до нашої Перемоги!
Для цього ми зосереджуємо зусилля на підвищенні якості проведення занять з підрозділами, які проходять бойове злагодження, в ході яких відпрацьовуються питання боротьби з дронами противника та захист від них, пересування на полі бою, користування засобами РЕБ, евакуація поранених та багато інших питань, які актуальні в умовах сучасного бою. Тільки технологічна перевага та навченість військ забезпечать нам успіх на полі бою!", - вважає Сирський.

Він назвав ділянки фронту, де тривають жорсткі бої - це Донецька область.

"Противник продовжує ведення активних наступальних дій різної інтенсивності фактично по всьому фронту, основні зусилля зосереджуючи на Покровському та Курахівському напрямках. Тут ворог зосередив найбільшу кількість своїх штурмових підрозділів зі складу восьми ударних бригад. Жорсткі бої на цих напрямках тривають вже декілька місяців і впродовж цього часу наші воїни мужньо стримують рух ворога вперед", - повідомив Сирський.