«Є непогані новини», - Власенко про обстановку на луганському напрямку

Фото Влади та Кості Ліберових

Голова Сєвєродонецької РДА Роман Власенко прокоментував події на фронті на Луганщині та розповів про просування Сил оборони.

Про це йшлося в ефірі телемарафону.

«Я так розумію, що нашим хлопцям вдалося трошки стабілізувати ситуацію на лінії фронту. У принципі – по всіх напрямках на Луганщині – це і Білогорівка, і Серебрянське лісництво, ближче туди, до Куп’янського напрямку. Успіхів окупанти не мають. Є новина про те, що бійці «Азову» посунули декілька позицій у Серебрянському лісництві. Є просування. І, я думаю, що це додає трошки оптимізму, впевненості у собі. Але не слід цим всім новинам, умовно, радіти, тому що тиск продовжується, резерви підтягуються, артилерія працює», - зазначив Власенко.

Він нагадав, що напередодні внаслідок обстрілу у Невському загинула жінка.

«Війна триває, але з військової точки зору є непогані новини, є покращення оперативної обстановки в деяких випадках», - каже Власенко.

Він припустив, що росіяни вимушені десь поступатися позиціями на Луганщині, щоб підтягнути резерви на Вовчанськ.

Нагадаємо, у Deepstate оновили мапу: що відомо про ситуацію на фронті.

Як повідомлялося, не тільки російські війська штурмують українські позиції у Серебрянському лісництві на Луганщині та Кліщіївці на Донеччині, а й українські бійці також штурмують позиції армії рф. Українські військові на тактичному рівні займають вогневі позиції російських військ на цих ділянках фронту.