Фотокрос «Тут народжується диво» у СМ ЦДЮТ

Фотокрос «Тут народжується диво» у СМ ЦДЮТ

Цей навчальний рік особливий для Сєвєродонецького міського Центра дитячої та юнацької творчості, бо закладу виповнюється 50 років. Кожен колектив готується до святкування цієї річниці. Можна завітати на заняття у будь-який гурток та відкрити для себе новий вид творчості. Дні відкритих дверей у гуртках проходили протягом осінніх канікул. За відомими обставинами кабінети зустрічали низькою температурою, але вихованці гаряче спілкувались і від того не помічали холоду.

Рух краще над усе зігріває. Саме тому вихованці та педагоги зібрались для проведення незвичайного кросу. Вони не просто змагалися на швидкість, хоча побігати прийшлось добряче, але основною метою було знайти незвичайний фотокадр. Фотокрос з нагоди 50-річчя СМ ЦДЮТ мав назву «Тут народжується диво». Це цілковита правда. У кожному гуртку дійсно працюють дивовижні педагоги та креативні вихованці. Вони це довели своєю винахідливістю. Усі учасники фотокросу об’єднались у кілька команд. Кожна команда отримала 12 фраз, які треба було проілюструвати фотографією. Фантазії не було меж. Спробуйте вийти на вулицю на знайти кадр з назвою «Музикант осені», а діти вважають, що це може бути листя на землі, або чисельні зграї голубів, «Новий вид творчості» - це письмо опалим листям на асфальті, так вирішили наші вихованці… Було дуже багато ідей! Кожна з них – маленьке диво.

Особливо цікаво було разом дивитись на результати такого кросу. Усі втомилися, але були задоволені та висловили сподівання зустрітись на іншому фотокросі. Приєднуйтесь!

Галерея зображень

Осень - все цвета светофора
Осень - все цвета светофора
Урожай друзей
Последняя тень лета
Последняя тень лета
Счастье просто жить
Счастье просто жить
Счастье просто жить
Урожай друзей
Время ловить улыбки
Время ловить улыбки
Лучшее в нашем центре
Лучшее в нашем центре
Музыкант осени
Музыкант осени
Нарисую солнце
Народ, все сюда
Новый вид творчества
Копилова Анастасія Володимирівна, методист