Сєвєродонецькі лікарі провели 12 виїзних прийомів на Дніпропетровщині - які послуги отримали ВПО

Сєвєродонецькі лікарі провели 12 виїзних прийомів на Дніпропетровщині

Мобільні бригади лікарів КНП «Консультативно-діагностичний центр» Сєвєродонецької міської ради у червні 12 разів виїжджали до місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб та віддалених сіл Дніпропетровської області.

Про це повідомляє Сєвєродонецька МВА.

Усього за 12 виїзних прийомів лікарі оглянули 525 пацієнтів, з них 15 дітей. Найменших пацієнтів у Вільногірську оглянули кардіоревматолог, невролог, психіатр, хірург, ендокринолог, лікар УЗД.

Серед населених пунктів, де здійснювали виїзний огляд лікарі: Верхньодніпровськ, Вільногірськ, Степове, Кам’янське, Кривий Ріг та Миколаївка.

У пацієнтів була можливість звернутись до кардіолога, невропатолога, психіатра, уролога, ортопеда-травматолога, ендокринолога, хірурга, психіатра, невролога, дерматолога, офтальмолога, гінеколога, отоларинголога.

Усі виїзди супроводжувала медсестра ЕКГ, тож можна було одразу зробити електрокардіограму. За направленнями лікарів також здійснювали забір крові.

Нагадаємо, бригада КНП ЛОР «Луганська обласна клінічна лікарня» 6 червня планово відвідала шелтер для внутрішньо переміщених мешканців Луганщини та Донеччини у Дніпрі. Лікарі надали консультації та рекомендації людям з різними захворюваннями.