Стрюк розпорядився звільнити Водяника з посади гендиректора Сєвєродонецької лікарні

Стрюк розпорядився звільнити Водяника з посади гендиректора Сєвєродонецької лікарні

Начальник Сєвєродонецької МВА Олександр Стрюк підписав розпорядження про припинення контракту з гендиректором КНП “Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня” Романом Водяником.

Відповідне розпорядження № 532 ВА від 3 липня 2024 року розмістили на офіційному сайті Сєвєродонецької МВА.

“...враховуючи попередження Сєвєродонецької міської військової адміністрації про наступне вивільнення від 03.05.2024 р. № 1337 ВА, приймаючи до уваги, що станом на 03.07.2024 р. Роман Водяник перебуває на лікарняному, припинити контракт про призначення генерального директора комунального некомерційного підприємства “Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня” та звільнити Водяника Романа Валерійовича з посади генерального директора комунального некомерційного підприємства “Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня”... відповідно до п. 1 ст. 40 Кодексу законів про працю України у зв'язку зі скороченням штату працівників з дати, яка є першим робочим днем, наступним за днем закінчення тимчасової непрацездатності, зазначеним у документі про тимчасову непрацездатність”, - йдеться у розпорядженні.

Нагадаємо, Романа Водяника підозрюють у розтраті бюджетного майна.

У квітні 2024 року виконуючим обов'язки гендиректора КНП "Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня" призначили Ігоря Панова.

З 23 квітня 2023 року Ігоря Панова призначли директором КНП "Сєвєродонецька міська багатопрофільна лікарня".