Помер чиновник Луганської ОВА Олександр Козенко

Помер чиновник Луганської ОВА Олександр Козенко

13 липня, на 68 році життя, помер заступник начальника управління культури, національностей, релігій та туризму Луганської обласної державної адміністрації Олександр Козенко.

Про це йдеться на сторінці управління у Facebook.

“Олександр Миколайович присвятив себе державній службі й майже сорок років віддав служінню людям, суспільству, державі. Здійснив значний внесок у розвиток етнічної та культурної самобутності та підтримки діяльності національно-культурних товариств області, сприяв забезпеченню права на вільне та безперешкодне задоволення віросповідних потреб представників релігійних організацій регіону”, – йдеться у повідомленні.

Державну службу Олександр розпочав у 1986 році, працюючи на посадах помічника заступника голови Луганської облдержадміністрації та помічника заступника голови Луганської обласної ради.

З січня 1995 року й до останнього часу працював на посадах начальника відділу у справах національностей та релігій, заступника начальника управління – начальника відділу у справах національностей та релігій управління культури, національностей, релігій та туризму Луганської облдержадміністрації.

За інформацією, він забезпечував проведення на території області державної політики у сфері державно-церковних та міжнаціональних відносин, прав національних меншин та прав громадян України на свободу світогляду та віросповідання.

За сумлінну працю та високий професіоналізм його нагороджували різними державними нагородами.

Нагадаємо, у травні на 72-му році життя перестало битися серце Дядика Сергія – голови громадської організації «Сєвєродонецька міська Організація ветеранів України».