Окупанти на Луганщині конфісковуватимуть машини, якщо вони не застраховані у російській фірмі, - ЛОВА

Окупанти на Луганщині конфісковуватимуть машини, якщо вони не застраховані у російській фірмі, - ЛОВА

Незастраховані за нормами рф автівки окупанти конфісковуватимуть. Компенсацію на пільгове вугілля у самопроголошеній «лнр» видають лише за російським паспортом.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

З 1 січня 2025 року жителям захоплених територій необхідно в обов’язковому порядку мати поліс страхування автомобіля у російській компанії. Проте для цього необхідно теж бути власником паспорту рф. Без страхування ворог погрожує конфіскацією транспортних засобів.

Також повідомляється, що компенсацію на придбання пільгового вугілля у самопроголошеній «лнр» можна отримати виключно за наявності паспорту рф.

«Ще в минулому році росіяни звітували, що майже завершили примусову паспортизацію луганчан. Однак потім на виборах дозволили голосувати навіть з українськими документами. На сьогодні в деяких районах про російський паспорт не чули до 30 % місцевих. Звісно, що у пільгах вони обмежені. До речі, крім власних документів зразка рф для одержання компенсації, необхідно мати копії паспортів рф усіх зареєстрованих в помешканні та довідки з місця роботи або навчання, що ніхто з них вугілля чи компенсацію не отримував», - зазначили у ЛОВА.

Нагадаємо, у кремлі сказали окупантам шукати гроші для шахтарів самостійно.