Пересувні автоклуби приходять без обладнання. Окупанти встановлюють відеокамери у місцях найбільшого скупчення сміття, - ЛОВА

Пересувні автоклуби приходять без обладнання. Окупанти встановлюють відеокамери у місцях найбільшого скупчення сміття, - ЛОВА

Замість клубів на колесах із рф доставляють на окуповану Луганщину звичайні автівки – обладнувати треба за свої кошти. У Луганську встановлюють відеокамери у місцях скупчення сміття.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

«Клуби на колесах розрекламовані росіянами, але викликають посмішку в луганчан в окупації. Виявилося, що привозять ці автомобілі із рф до так званої «лнр» без спеціалізованого обладнання. Всю дороговартісну апаратуру містам і селам доведеться купувати за рахунок місцевих бюджетів. Відмовитися не можна, бо відповідне питання перебуває на контролі у окупаційного керівництва Луганщини. Навпаки – «головам усіх муніципалітетів» доручено прискорити процес закупівель для автоклубів», - розповіли у ЛОВА.

Також повідомляється, що замість своєчасного вивезення побутових відходів у Луганську встановлюють відеокамери у місцях найбільшого скупчення сміття. Спостерігатимуть онлайн та переглядатимуть записи, аби виявити порушників, які утворюють звалища через надмірне накопичення відходів у кварталах. Система функціонуватиме на вже закупленому обладнанні – сміття залишатиметься на вулицях. Тим часом спеціалізований транспорт, переданий росією, на вулицях захоплених міст не бачать.

Нагадаємо, замість відбудови Брянці подарували клуб на колесах.