Армія рф вже у 17 км від Мирнограда: ISW пише про загрозу оточення ЗСУ на покровському напрямку

Армія рф вже у 17 км від Мирнограда: ISW пише про загрозу оточення ЗСУ на покровському напрямку

Армія рф просунулася на покровському напрямку на Донеччині і знаходиться приблизно у 17 км від міста Мирноград, що поблизу Покровська.

Про це свідчить оновлена карта DeepState на 0:16 годин 6 серпня на який видно, що росіяни наблизилися до Іванівки, яка знаходиться у 17 км від Мирнограда.

"Ворог просунувся біля Желанного, Нью-Йорка, в Залізному та Північному", - йдеться у повідомленні DeepState.

За оцінками ISW, який посилається на російські джерела, війська рф наближаються до завершення тактичного оточення українських сил біля дороги Т-0511 на покровському напрямку.

"Декілька російських джерел стверджували, що російські війська додатково просунулися в полях на захід і схід від Желанне, а деякі мілблогери стверджували, що російські штурмові групи навіть увійшли в саме Желанне, хоча ISW ще не спостерігало візуального підтвердження того, що російські війська діють у населеному пункті", - йдеться у звіті. 

Нагадаємо, армія рф наближається до міста Покровськ на Донеччині, але військові помітили, що там комунальні служби саджають квіти замість того, щоби робити фортифікаційні укріплення. У покровській ВА заявили, що "саджання квітів, це звичайна робота комунальників."