До Дня Незалежності луганчани проведуть виставку “Україна очима митців”: як долучитися майстрам

До Дня Незалежності луганчани проведуть виставку “Україна очима митців”: як долучитися майстрам

Луганський обласний центр народної творчості пропонує долучитися всім охочим майстрам та майстриням декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва до обласної виставки “Україна очима митців”, яка присвячена Дню Незалежності України.

Про це йдеться на сторінці Центру у Facebook.

Цього року учасникам пропонують два варіанти участі:

1. Проведення виставки на базі гуманітарного хабу/закладу культури (інформацію про проведення виставки та фото просять надіслати до 20 серпня на електронну пошту narodna.tvorchist@gmail.com);

2. Участь у віртуальній обласній виставці «Україна очима митців», яка буде проводитись 24 серпня на офіційній сторінці Луганського обласного центру народної творчості у Facebook та на сайті Луганського обласного центру народної творчості.

Тематика виставки – любов до рідного краю, День Незалежності.

Для участі необхідно до 20 серпня надіслати на електронну пошту narodna.tvorchist@gmail.com якісне фото робіт. У листі обов’язково зазначити:

  • ПІБ автора виробу;
  • назву роботи;
  • напрямок та техніку виконання;
  • місце роботи або навчального закладу (за наявністю),
  • ПІБ керівника творчого об’єднання (за наявністю).

Нагадаємо, сєвєродонецький художник Борис Романов наразі з дружиною живе у Дніпрі та бере активну участь у мистецькому житті великого міста. “Сєвєродонецьк онлайн” розпитав пана Бориса про творчість, натхнення та спогади.