Армія рф продовжує активно сунути на Покровськ: "там все дуже сумно", кажуть в ЗСУ

Армія рф продовжує активно сунути на Покровськ: "там все дуже сумно", кажуть в ЗСУ

Армія рф продовжує активно наступати на покровському напрямку, найбільша концентрація атак була поблизу Гродівки та Желанного.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

За добу ЗСУ відбили 52 ворожі штурмові дії в районах населених пунктів Калинове, Суха Балка, Єлизаветівка, Зелене Поле, Новоолександрівка, Гродівка, Миколаївка, Желанне, Скучне, Пантелеймонівка, Тимофіївка, Новожеланне, Птиче, Воздвиженка. Найбільша концентрація атак була поблизу Гродівки та Желанного.

DeepState оновив карту і написав, що ворог окупував Лисичне Іванівку, Свиридонівку та просунувся у Гродівці, Костянтинівці, Невельському, біля Сергіївки, Піщаного та Новоторецького.

"Противника відкинуто біля Стельмахівки", - додають аналітики.

"Все дуже сумно на Покровському напрямку, без перебільшення. Тривають бої за Гродівку в самому н.п.", - про це у своєму Telegram написав лейтенант Збройних Сил України з позивним "Алекс"

"Не те щоб мені сказати аби що проти загальної думки, проте навіть в ЗМІ багатьох нікому нафіг не здався той Покровський та інші напрямки, коли є перемога. Перемога то добре, особливо коли успіхи реально є, але треба тверезо оцінювати ситуацію всюди, бо потім буде боляче. Противник тим часом активно суне, просто відмотайте карту DeepState на тиждень назад", - додав він.

Нагадаємо, 9 серпня британська розвідка писала, що тактичний прогрес російської армії на сході України продовжується, зокрема на покровському напрямку — у центральній частині Донецької області. Покровськ вже знаходиться за 16 кілометрів від лінії фронту.