Покровськ вже у 16 км від фронту, армія рф має тактичний прогрес, — розвідка Великої Британії

Покровськ вже у 16 км від фронту, армія рф має тактичний прогрес, — розвідка Великої Британії

Тактичний прогрес російської армії на сході України продовжується, зокрема на покровському напрямку — у центральній частині Донецької області. Покровськ вже знаходиться за 16 кілометрів від лінії фронту.

Про це у соцмережі X повідомляє розвідка міноборони Великої Британії.

Відомство зазначає, що Покровськ є логістичним хабом, який підтримує українські операції в регіоні.

"Основна увага російських операцій майже напевно залишається в центральній частині Донецької області. Нещодавні російські наступальні дії наблизили місто Покровськ приблизно на 16 км до нинішньої лінії фронту. Покровськ є важливим логістичним центром, який підтримує українські операції в Донецькій області", - йдеться у звіті.

Російська армія також продовжує укріплювати свої позиції біля селища Нью Йорк, її просування в цьому районі загрожує місту Торецьк.

Нагадаємо, армія рф наближається до міста Покровськ на Донеччині, але військові помітили, що там комунальні служби саджають квіти замість того, щоби робити фортифікаційні укріплення. У покровській ВА заявили, що "саджання квітів, це звичайна робота комунальників."

Станом на 6 серпня армія рф просунулася на покровському напрямку на Донеччині і знаходилася приблизно у 17 км від міста Мирноград, що поблизу Покровська.