ЛОВА: В окупованому Лисичанську затопило будинки, які взялися показово відновлювати

ЛОВА: В окупованому Лисичанську затопило будинки, які взялися показово відновлювати

У Лисичанську затопило багатоповерхівки, непошкоджені дахи з яких демонтували для показових ремонтів. Діти учасників війни із самопроголошеної “лнр” проходять у росії "курс молодого бійця".

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

За інформацією ЛОВА, у Лисичанську зупинили показову відбудову декількох багатоповерхівок після демонтажу дахів.

“Жителі будинків скаржилися місцевій окупаційній владі, що ремонтники взялися відновлювати виключно вцілілі об’єкти нерухомості й розібрали непошкоджені дахи. Вимагали поновлення робіт. Поки підрядник не поспішав – будинки затопило зверху донизу унаслідок зливи. Ліквідовувати наслідки теж ніхто не з’явився”, – розповіли у ЛОВА.

Також повідомляється, що групу з-понад 20 дітей із сімей учасників війни та загиблих бойовиків із самопроголошеної “лнр” направили у кемерово для участі у проєкті окупантів “гордість нації”. Один із напрямів підготовки, який на них очікує, – курс молодого бійця.

“Також їх ознайомлять із методами російської пропаганди та організують дітям вивчення поглибленого курсу переписаної історії. Наголошують, що захід має посилити інтеграцію окупованих територій до російського суспільства”, - зауважили в обласній адміністрації.

Нагадаємо, окупанти віддали відновлення понад 400 будинків у Сєвєродонецьку, Лисичанську та Рубіжному російській компанії.