У луганському гумхабі у Рівному створюють реабілітаційний простір

У луганському гумхабі у Рівному створюють реабілітаційний простір

На базі координаційного центру підтримки внутрішньо переміщених осіб з Луганщини у Рівному реалізовують проєкт «Реабілітаційний простір для осіб з інвалідністю, ветеранів та ВПО з Луганської області «Стежка до відновлення».

Про це повідомляє Кремінська міська рада.

“Метою проєкту є створення комфортного реабілітаційного простору, який надаватиме безкоштовні послуги з профілактичного та міорелаксуючого масажу, а також арттерапії. Це допоможе покращити здоров'я та самопочуття учасників, зменшити їх соціальну вразливість, сприяти соціальній інтеграції, підтримати родини ветеранів та забезпечити ресурси для успішної адаптації та покращення якості життя як під час війни, так і після її завершення”, – йдеться у повідомленні.

Реабілітаційний простір складатиметься з двох зон: зона фізіопроцедур та оздоровчого масажу, а також зона для арттерапії, групових занять з психологом та проведення майстер-класів.

Для облаштування простору придбали стаціонарний масажний стіл, масажне крісло, ширму, гуаша масажну, офісні дивани, стільці, столи-трансформери, акустичну систему, декоративний фонтан, світловий стіл-пісочницю та кварцовий пісок до нього, набір гуашевих фарб.

Також у межах реалізації проєкту запланували подорож до музею бурштину, майстер-клас з декорування дерев'яних фігурок у техніці «декупаж» з використанням бурштинової крихти та екскурсія до галереї європейського живопису «Євро-Арт».

Анкету для реєстрації нададуть додатково.

Скористатися послугами запрошують усіх охочих.

Адреса: вул. Кавказька, 9-А.

Нагадаємо, у Дніпрі працює Центр медичної реабілітації КНП "Лисичанська багатопрофільна лікарня".