Сєвєродонецькі медики комплексно діагностують на “Постковід”: куди звертатися 

Сєвєродонецькі медики комплексно діагностують на “Постковід”: куди звертатися 

У сєвєродонецькому КНП "Консультативно - діагностичний центр" розробили комплексне лабораторне дослідження щодо стану організму після перенесеного COVID-19.

Про це йдеться на сторінці Центру у Facebook.

“Враховуючи постковідні симптоми, ми розробили комплексне лабораторне дослідження, яке дозволить оцінити стан організму після перенесеного COVID-19 та визначити найбільш уражені органи та системи організму. Вчасно застосовані після отримання результатів аналізів терапевтичні заходи можуть дозволити поліпшити якість життя після COVID-19”,  наголосили у медзакладі.

За консультацією можна звернутися до лікаря-терапевта за адресою: м. Дніпро, вул. Бригадна, 11. Попередній запис на прийом за телефоном: 066 249 5669.

Довідка.

Пост-COVID-синдром – ознаки та симптоми, що виникають під час або після інфікування COVID-19, тривають понад 12 тижнів і не пояснюються іншим діагнозом.

“Часто пацієнтів із таким синдромом називають далекобійниками. Далекобійник (post-COVID long-hauler) – людина, у якої діагностовано COVID-19 та яка не повернулася до свого звичного стану здоров’я й функціонування через 6 місяців після перенесеного захворювання. За різними даними, “далекобійниками” стають від 10% до 50% осіб, які перенесли COVID-19”, - пояснили у консультативно-діагностичному центрі.

Раніше повідомлялося про те, які послуги можна отримати безкоштовно у сєвєродонецькому Консультативно-діагностичному центрі.