ЛОВА: Лисичани місяцями чекають на російську пенсію, у “лнр” не вистачає “швидких”

ЛОВА: Лисичани місяцями чекають на російську пенсію, у “лнр” не вистачає “швидких”

У Лисичанську російські "пенсійники" затягують призначення виплат місцевим жителям. В окупованому Лутугиному працює одна “швидка” на все місто. 

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

Як розповіли у ЛОВА, аби потрапити до російських “пенсійників” у Лисичанську, спочатку треба записатися на прийом за два місяці. Але й після цього літні люди не отримують гроші вчасно. Їхні документи та звернення розглядають по декілька місяців, порушуючи норми окупаційного “закону”.

“Відомо про випадок, коли місцева жителька очікувала на призначення з грудня до серпня. Питання вдалося вирішити лише після чергового потрапляння на прийом”, - зазначили в обласній адміністрації.

Також повідомляється, що окуповане 10 років тому Лугутине сьогодні обслуговує лише один автомобіль “швидкої” допомоги. Декілька бригад працюють почергово. За інформацією ЛОВА, складна ситуація із забезпеченням транспортом - й у медиків інших населених пунктів самопроголошеної “лнр”.

“Попри численні заяви росіян про повне оновлення парку служби екстреної допомоги, зроблені минулоріч під час передвиборчої кампанії, ця проблема залишається відкритою. Через нестачу спеціального транспорту диспетчери щодня вимушені відмовляти десяткам людей, деякі з яких на лікарів вже не дочекаються”, - наголосили у ЛОВА.

Нагадаємо, на окупованій Луганщині людям не перераховують пенсії.