Представники влади Луганщини у Європі переймають досвід ревіталізації шахт

Представники влади Луганщини у Європі переймають досвід ревіталізації шахт

Делегація з Луганщини, до складу якої увійшли представники районної та місцевих військових адміністрацій, відправилася у Бельгію, щоб запозичити досвід у сфері ревіталізації шахт та впровадження екологічних ініціатив.

Про це повідомляє Луганська ОВА.

“У провінції Лімбург Королівства Бельгія луганчани знайомляться із сучасними ефективними методами реалізації проєктів у сфері ревіталізації вугільних шахт та впровадження екологічних ініціатив. Також представники делегації займаються налагодженням міжрегіональної та міжмуніципальної співпраці, про що неодноразово наголошував Глава держави Володимир Зеленський”, – йдеться у повідомленні.

Вони провели ряд зустрічей з представниками муніципалітету Хасселт, зокрема з членом муніципальної ради міста Лоуренс Ліберт.

Учасники навчального туру ознайомилися з брендингом та маркетинговою стратегією населеного пункту, шляхами розвитку туристичного напряму.

Візит організували в межах роботи Регіонального офісу міжнародного співробітництва, який є ініціативою Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

Нагадаємо, представники Красноріченської СВА переймали досвід комісії з обстеження пошкодженого майна Миколаївської міської військової адміністрації.