Зеленський розкрив деталі своєї двомісячної розмови з Трампом

Зеленський розкрив деталі своєї двомісячної розмови з Трампом

Президент України Володимир Зеленський розповів, що два місяці тому в нього відбулася "хороша розмова" з кандидатом на пост президента та водночас колишнім очільником США Дональдом Трампом.

Про Зеленський сказав в інтерв'ю Фаріду Закарії з CNN.

"Ці заяви, звичайно, змусили нас переживати за наших людей. Але я мав телефонну розмову з Дональдом Трампом і він був дуже прихильним, ми мали хорошу розмову. Йдеться про розмову близько двох місяців тому. Він розуміє, як важко вижити під час війни. Саме тому я хочу поділитися цим планом, щоб почути його реакцію",  - запевнив глава української держави.

Зокрема президент України прокоментував заяву Трампа про те, що останній зможе закінчити війну буквально за кілька днів.

Так Зеленський зазначив, що "не може цього зрозуміти, тому що не знає деталей".

Водночас український політик підкреслив, що передвиборчі заяви кандидатів у президенти можуть не завжди відповідати реальності.

"Передвиборчий період і передвиборчі заяви - це передвиборчі заяви. Іноді вони не дуже реальні", - заявив Володимир Зеленський.

Він також додав, що з самого початку планує розповісти про свій мирний план чинному президенту США Джо Байдену, а також Камалі Гарріс і Дональду Трампу, які є кандидатами в очільникии держави.

Крім того, Зеленський планує показати його Конгресу США.

Після цього план буде оприлюднено для громадськості.