Деклараційна кампанія триває

У м. Сєвєродонецьку триває кампанія з декларування доходів громадян, отриманих у 2014 році. Начальник ДПІ у м. Сєвєродонецьку Погорєлий С.С. прокоментував попередні результати цього заходу:

«Станом на початок лютого у м. Сєвєродонецьку декларації про доходи, отримані у 2014 року, подали 62 громадянина. Загальна сума задекларованих доходів склала 2,3 млн. грн., з яких до бюджету буде сплачено 71,4 тис грн. податку на доходи фізичних осіб. Для отримання податкової знижки декларації подали 6 громадян.»

Нагадаємо, що деклараційна кампанія триває до 1 травня. Подавати декларації про отримані минулорічні доходи громадяни повинні до органу доходів і зборів за своєю податковою адресою, тобто місцем реєстрації, - зазначив Сергій Погорєлий.

У разі виникнення будь-яких запитань щодо декларування платники податків можуть звернутися за роз’ясненням безпосередньо до податкових інспекцій та сервісних центрів, які на період кампанії декларування працюють у посиленому режимі, або зателефонувати до кол-центру ДФС за номером 0-800-501-007.

Начальник ДПІ у м.Сєвєродонецьку С.С. Погорєлий