Зеленський може заморозити війну на деяких ділянках фронту – ЗМІ

Зеленський може заморозити війну на деяких ділянках фронту – ЗМІ

Президент України Володимир Зеленський під час свого візиту до Сполучених Штатів планує представити свою стратегію перемоги чинному президенту США Джо Байдену та кандидатам у президенти Камалі Гарріс і Дональду Трампу.

Про це пише німецьке видання BILD із посиланням на власні джерела.

Зазначено, що Зеленський може заявити про готовність прийнфяти рішення про локальне припинення вогню на певних ділянках фронту.

Джерела видання стверджують, що Зеленський у США говоритиме про план перемоги, який містить у собі дозвіл використовувати західну зброю для ударів по території росії та готовність тимчасово заморозити ситуацію на деяких ділянках фронту.

Військовий експерт Карло Масала з Університету Бундесверу в Мюнхені розповів BILD про план перемоги українського президента: "Зеленський зараз хоче поставити все на одну карту і спробувати здійснити перелом на полі бою".

Наголошується, що з понад 60 обіцяних винищувачів F-16 до України наразі прибуло лише шість.

"Від 400 одиниць важкої бронетехніки з Німеччини, які мали бути поставлені в Україну з початку року, досі не залишилося й сліду", - долали у BILD.

Водночас президент України сподівається, що світ змінить своє ставлення до росії і нарешті підтримає Україну в перемозі над агресором.

"Інакше світ програє від Володимира путіна. І це була б одна з найбільших трагедій в історії", - сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що Зеленський розкрив деталі своєї двомісячної розмови з Трампом.