Ворог проводить агресивну русифікацію у школах на ТОТ Луганщини, - ЦНС

Ворог проводить агресивну русифікацію у школах на ТОТ Луганщини, - ЦНС

Реалізовуючи програму президента рф із розвитку російської “культури”, місцеві колаборанти провели серію пропагандистських лекцій у школах тимчасово окупованої Луганщини.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

"Організаторами заходу стали представники відомого путінського проєкту товариство “знаніє”. Від початку навчального року діти були змушені прослухати міфи з історії російської писемності, а також про героїзацію учасників сво та виправдання кривавих злочинів рф на території України", - зазначили у ЦНС.

За даними ЦНС, сьогодні школи та освітні заклади стали головним полем битви російської пропаганди за свідомість молодого покоління.

"Путінське товариство “знаніє” стало одним із головних інструментів у боротьбі кремля за нашу молодь. Така політика є грубим порушенням міжнародного права та прав людини, адже русифікація та ідеологічне перевиховання дітей мають на меті знищення самої української нації на окупованих територіях", - вважають у ЦНС.

Нагадаємо, представників російського медіахолдингу на території ТОТ Луганщини «Луганьмедіа» навчали на форумі пропагандистських медіа у Сочі, як подавати потрібну окупантам інформацію.