Трамп почав залякувати людей Третьою світовою після зустрічі з Зеленським

Трамп почав залякувати людей Третьою світовою після зустрічі з Зеленським

Колишній президент США та кандидат на посаду лідера Сполучених Штатів Дональд Трамп розповів про сьогоднішні переговори з українським лідером Володимиром Зеленським у Нью-Йорку.

Про це йдеться у його соцмережі Truth Social.

Так Трамп написав, що провів "чудову зустріч" із Володимиром Зеленським, і якщо його оберуть президентом, то війна між росією та Україною "закінчиться швидко".

Водночас Дональд Трамп прокоментував можливу перемогу Камали Гарріс.

"Якщо ні, то ця війна ніколи не закінчиться і перейде у фазу Третьої світової війни. Пані Гарріс ніколи не зможе завершити війну і не змогла. Нічого не зміниться, крім того, що смерть і руйнування стануть тільки гіршими", – заявив він.


Володимир Зеленським та Тональд Трамп зустрілися у Нью-Йорку 27 вересня.

"Я думаю, у нас є спільний погляд на те, що війна в Україні повинна бути зупинена, і путін не може перемогти. Україна повинна перемогти. І я хочу обговорити з вами деталі "плану перемоги", – сказав Зеленський.

Своєю чергою Трамп зазначив, що у разі обрання його на посаду президента, він готовий співпрацювати із демократами для завершення війни в Україні.

Він також знову висловив свою впевненість у тому. що знайде "хороше" рішення і для України, і для рф ще до своєї офіційної інавгурації.

Свлєю чергою Зеленський заявив, що зустрівся з обома кандидатами на пост президента США, адже в Україні всі розуміють, що зупинити путіна до листопада (коли якраз розпочнуться вибори) неможливо.

Нагадаємо, що Трамп розкритикував Зеленського та його відмову укласти угоду з рф.