Генштаб ЗСУ підтвердив удар по складу рф з КАБами і снарядами з КНДР

Генштаб ЗСУ підтвердив удар по складу рф з КАБами і снарядами з КНДР

Сьогодні вночі підрозділи Сил безпілотних систем ЗСУ у взаємодії з іншими складовими Сил оборони завдали вогневого ураження по 67-му арсеналу Головного ракетно-артилерійського управління міноборони рф, що в Брянській області.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

За наявною інформацією на території складу зберігалися боєприпаси до ракетно-артилерійського озброєння, зокрема й ті, що надійшли з КНДР, а також керовані авіаційні бомби. Значна частина з них розміщувалася під відкритим небом.

"Зафіксовано вибухи на території об’єкта. Відомо про перекриття місцевою владою дороги в районі арсеналу. Результати бойової роботи уточнюються", - йдеться у повідомленні.

Генштаб вважає, що ураження подібних арсеналів створює серйозні логістичні проблеми для російської армії, що суттєво знижує наступальний потенціал окупантів на загрозливих напрямках.  

Водночас російські ЗМІ і Telegram-канали повідомляли, що біля міста Карачева Брянської області рф один з українських дронів влучив у великий склад боєприпасів.

МНС рф повідомило про “детонацію вибухонебезпечних предметів” у Карачівському районі Брянської області. “Зафіксовано НС муніципального характеру через вибухи вибухонебезпечних предметів”, повідомляє місцеве відділення МНС.