Беруть у роботу будинки та кидають: у ЛОВА розповіли, як окупанти “виконують” план з ремонтів у Сіверськодонецьку

Беруть у роботу будинки та кидають: у ЛОВА розповіли, як окупанти “виконують” план з ремонтів у Сіверськодонецьку

У багатоповерхівках Сіверськодонецька підрядники припиняють ремонти одразу після початку. Окупаційні органи влади у Лисичанську виготовляють довідки довше строку їхньої дії.

Про це йдеться у зведенні Луганської ОВА.

“Розпочинаючи однією бригадою показові відбудови на декількох багатоповерхівках одночасно, у Сіверськодонецьку таким чином загарбники намагаються виконати наданий їм річний план. Розуміють, що завершити ремонти на кожному об’єкті вони не встигнуть. Тому обрали іншу тактику – оголошують про старт відновлення, замінюють декілька вікон чи дверей та кидають будинок, отримавши кошти за все замовлення”, – розповіли в обласній адміністрації.

За інформацією ЛОВА, декілька таких будинків разом із мешканцями очікують на завершення робіт ще з весни.

Також повідомляється, що жителі Лисичанська скаржаться на свавілля окупаційної влади міста. Зокрема, псевдокерівники не в змозі налагодити процеси взаємодії з населенням.

“Довідки, які замовляють місцеві для оформлення соціальних виплат та інших документів, окупаційні органи влади виготовляють довше строку їхньої дії. Тож, надати їх до іншої структури вже неможливо – необхідно оформлювати повторно. Збільшуються черги й невдоволення містян”, – пояснили у ЛОВА.

Нагадаємо, у Сіверськодонецьку російські підрядники “відремонтували” багатоповерхівку, нічого не зробивши у зруйнованих квартирах.