Кадрові зміни: у керівника Сєвєродонецької МВА залишилося три заступники

Кадрові зміни: у керівника Сєвєродонецької МВА залишилося три заступники

Керівник Сєвєродонецької міської військової адміністрації Олексій Харченко підписав розпорядження про затвердження розподілу обов'язків між ним та його заступниками. Згідно з документом, заступників у Харченка три.

Розпорядження опублікували на сайті МВА.

Зазначимо, раніше заступників було більше. Нещодавно Харченко повідомив про те, що Олег Кузьмінов залишив посаду та очолив КП “Житлосервіс “Світанок”. 

Також Харченко призначив нову заступницю – Жанну Овчарову

У розпорядженні про розподіл обов’язків значиться вона, Тетяна Верховська та Юлія Шорохова, однак на сайті у розділі керівництво заступницею вказана ще Ельвіна Марініч, а Верховська мала посаду першої заступниці.

Зазначимо, дані про керівництво оновлені 22 жовтня, розпорядження про розподіл обов'язків Харченко підписав теж цим числом. Декларації про звільнення Марініч на сайті НАЗК немає

Тетяна Верховська, згідно з розпорядженням, займатиметься соціальними питаннями та аграрним розвитком, Юлія Шорохова – адміністративними послугами, культурою, молоддю та спортом, реєстром виборців, зверненнями громадян та архівними справами, Жанна Овчарова – питаннями охорони здоров’я, освіти та економічного розвитку.

З повним переліком обов’язків можна ознайомитися за посиланням

Нагадаємо, в інтерв'ю "Сєвєродонецьк онлайн" Олексій Харченко анонсував кадрові зміни в адміністрації та її структурних підрозділах.