Платники єдиного податку поповнили місцеві бюджети на 3 362 100 гривень

Як повідомив начальник ДПІ у м. Сєвєродонецьку Сергій Погорєлий, з початку поточного року надходження по єдиному податку склали 3 362 100 гривень, що на 1 372 300 грн. більше минулорічних показників. «Основну частину надходжень з цього податку забезпечили фізичні особи – 2 426 000 грн., юридичні ж особи – платники єдиного податку спрямували до бюджету 936 100 грн.», - зазначив Сергій Погорєлий.

Нагадуємо, платники єдиного податку першої і другої груп сплачують єдиний податок шляхом здійснення авансового внеску не пізніше 20 числа (включно) поточного місяця.

Також звертаємо увагу, що з 09.02.2015 року операції по нарахуванню надходжень до місцевих бюджетів зі сплати єдиного податку здійснюється на нові розрахункові рахунки. З інформацією щодо реквізитів нових бюджетних рахунків можна ознайомитись на інформаційному стенді в Центрі обслуговування платників податків ДПІ у м. Сєвєродонецьку або на офіційному веб-порталі Державної казначейської служби http://treasury.gov.ua у рубриці «Реквізити доходних рахунків» на сторінці Головного управління державної казначейської служби у Луганській області.