Кількість наданих послуг в ЦОП збільшується.

З початку 2014 року до Центру обслуговування платників ДПІ у м. Сєвєродонецьку за наданням послуг звернулося понад 70365 осіб, що на 41096 більше чим за відповідний період минулого року, з них надано 2707 адміністративних послуги та понад 67658 інших інформаційно-консультаційних послуг – проінформував начальник ДПІ у м. Сєвєродонецьку Сергій Степанович Погорєлий.

Значне збільшення звернень до ЦОП ДПІ у м. Сєвєродонецьку обумовлено тим, що ДПІ у м. Сєвєродонеьку з 25.09.2014 додатково обслуговує платників податків, які перебувають на обліку в 7 територіальних органах Міндоходів у Луганській області, що знаходяться на неконтрольованій території, згідно наказів Державної фіскальної служби України, зазначив Сергій Степанович.

Найбільш запитуваними послугами є - видача картки платника податків, видача довідки про отримані доходи та сплачені податки, видача документів про взяття на облік платників податків, надання витягів з реєстру платників податків, прийом та опрацювання податкової звітності та інші послуги.

Найбільш популярним питанням серед відвідувачів ЦОП є - інформація про зміни в Податковому кодексі України, роз’яснення норм чинного законодавства щодо сплати єдиного соціального внеску, роботи електронних сервісів, отримання ключів електронного цифрового підпису, декларування доходів громадян та інше.

Ознайомитися з інформацією щодо надання адміністративних послуг можна на веб-порталі Державної фіскальної служби України за адресою: www.sfs.gov.ua, або безпосередньо в центрі обслуговування платників податків ДПІ у м. Сєвєродонецьку за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Енергетиків, б.72 (1 поверх), т. 70-26-29.