Податковою міліцією виявлено черговий факт ухилення від сплати податків на суму понад 4,3 мільйона гривень

Згідно інформації, наданої виконуючим обов'язки начальника оперативного управління ДПІ у м. Сєвєродонецьку ГУ Міндоходов в Луганській області Гавриленко Д.С., співробітниками відомства в поточному місяці виявлено черговий факт ухилення від сплати податків посадовими особами одного з підприємств м. Сєвєродонецька на суму понад 4, 3 млн. грн.
Було встановлено, продовжив Дмитро Гавриленко, що посадові особи підприємства, з метою ухилення від сплати податків, неправомірно віднесли до складу податкового кредиту суму ПДВ за операціями пов'язаними з придбанням майна, які фактично не здійснювалися. Такі дії призвели до заниження суми ПДВ до сплати в державний бюджет України в особливо великих розмірах.
Підводячи підсумок Дмитро Сергійович додав, що за виявленим фактом слідчим відділом фінансових розслідувань ДПІ у м.Сєверодонецьку ГУ Міндоходов у Луганській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості і відкрито кримінальне провадження, що кваліфікується за ч. 3 ст. 212 КК України, ведеться досудове розслідування.

ОУ ДПІ у м Сєвєродонецьку ГУ Міндоходов в Луганській області