Як у Житомирі сватівчани готували «Солянку по-Сватівськи» (ФОТО)

Як у Житомирі сватівчани готували «Солянку по-Сватівськи»

8 листопада у Житомирі, на базі Хабу проєкту «Місце сили трьох поколінь», відбувся спільний кулінарний захід-естафета. Він об’єднав ВПО Луганщини, які тимчасово мешкають у Житомирі. На ньому сватівчани готували знамениту «Солянку по-Сватівськи».

Про це повідомляє Сватівська МВА.

«За ініціативи ГО «Сватове-24/7» сватівчани готували знамениту «Солянку по-Сватівськи». Кулінарну естафету сватівчани перейняли від Херсонської спільноти, яка раніше проводила свій захід, готуючи херсонський борщ», - зазначили у Сватівській МВА.

На заході були присутні начальник Сватівської МВА Олександр Міткевич, керівники та представники структурних підрозділів МВА, родина сватівчанина-Захисника та сватівські волонтери. Почесною гостею заходу стала Регіональна координаторка ГО «Крим-SOS» у Житомирській області Світлана Корсік.

Сватівчани мали можливість у неформальній обстановці звернутися до очільника Сватівської громади та поставити актуальні питання,

Очільник Сватівської громади передав усім присутнім прапорці з символікою Сватівщини. Для промоції Сватівської громади брошури про Сватівщину передали до Центральної міської бібліотеки ім. В. Земляка у Житомирі.

Проєкт профінансував Фонд «Пам'ять, відповідальність і майбутнє» (EVZ).

Нагадаємо, Cватівська МВА запустила опитування для визначення реальної потреби серед ВПО громади щодо компенсації 30% першого внеску за іпотечною програмою єОселя коштом місцевого бюджету.

Галерея зображень

Як у Житомирі сватівчани готували «Солянку по-Сватівськи» (ФОТО)
Як у Житомирі сватівчани готували «Солянку по-Сватівськи» (ФОТО)
Як у Житомирі сватівчани готували «Солянку по-Сватівськи» (ФОТО)
Як у Житомирі сватівчани готували «Солянку по-Сватівськи» (ФОТО)
Як у Житомирі сватівчани готували «Солянку по-Сватівськи» (ФОТО)