Звернення кандидата на посаду міського голови м. Сєвєродонецьк ВІКТОРІЇ НІКОЛЬСЬКОЇ

Звернення кандидата на посаду міського голови м. Сєвєродонецьк ВІКТОРІЇ НІКОЛЬСЬКОЇ

Дорогі сєвєродончани, мої земляки!

У цей буремний час я прийняла відповідальне й нелегке для себе рішення балотуватися на посаду міського голови міста Сєвєродонецьк. Зізнаюся, що не збиралася йти до влади, але, враховуючи останні події, не змогла вчинити по-іншому. Душа розривається від болю через те, що накоїли з нашим Донбасом, з нашою Луганщиною… Ми всі частково відповідальні за те, що сталося, за те, що не змогли вберегти від біди нашу Батьківщину, бо саме наша байдужість посприяла такому розвитку подій. І не тільки цьому. Наша байдужість дає можливість корупції, як іржі, роз’їдати країну із середини, не залишаючи шансу на гідне життя і майбутнє наших дітей. Не варто жалітися на своє зубожіння після того, як на виборах ми обираємо олігархів, міліонерів/міліардерів(або їх ставлеників), які набули свої статки шляхом незаконної приватизації державних або комунальних підприємств, штучно довівши їх до банкрутства, грабуючи власний народ. Нагадую, що серед них немає БілГейтсів, які б збагатилися завдяки своєму таланту. Виборців вони намагаються підкупити за ті самі гроші, які у них же і награбували, принизливо кинувши «кістку з барського столу». І все по колу…

Я йду на вибори тому, що НІКОЛИ НЕ ЗМОЖУ ЗМИРИТИСЯ із ствердженням, що нібито «все в цьому житті купується і продається», що «за нас вже все вирішили і результат виборів буде відомим заздалегідь» тощо. Не вірте! Не вірте в те, що нам нав’язують! Бо тільки РАЗОМ ми взмозі подолати ці стереотипи, тільки РАЗОМ ми в силах зруйнувати цю злочинну систему, яка веде всіх нас у прірву. Нам треба припинити звинувачувати свою державу, а навпаки, намагатися зробити все можливе для її процвітання. Бо Батьківщина, як мати, у нас одна! Нас губить наша пасивність! Якщо кожен громадянин України зробить крок назустріч змінам у державі, буде готовий зробити свій внесок задля змін і віддати частинку свого тепла, то результат буде приголомшливим! То що, почнемо з нашого міста? З Сєвєродонецька! Колись я почула думку мудрої людини зі Львова, що еволюція вільного українського духу прийде не із заходу на схід, а навпаки - зі сходу на захід!

Зміни в державі стануть можливими тільки тоді, коли до влади будуть приходити вільні, ідейні, чесні і непідкупні люди, які щиро люблять свою Батьківщину. Справжній патріот ніколи не буде обкрадати власну державу і народ, так само, як люблячий син або донька не скривдить і не пограбує свою матір. Такі люди є і в нашій команді, в колективі просвітницької Громадської організації «ВІДРОДЖЕННЯ СХОДУ», які самовіддано працюють на благо нашого міста і країни. В організації багато вчителів, є юристи, економісти, підприємці. Учасники ГО «ВІДРОДЖЕННЯ СХОДУ» ведуть благодійну просвітницьку діяльність за рахунок самофінансування, працюють на безоплатній основі задля майбутнього нашої країни. Працездатність цих людей ви вже мали можливість оцінити. На жаль, більшість з них сьогодні ще не вирішили йти у владу, але я переконана, що саме такі ідейні, безкорисні й самовіддані люди, щирі патріоти України врятують нашу державу!

Я люблю своє рідне місто, наш Сєвєродонецьк. І маю мрію та мету, щоб саме Сєверодонецьк став зразком для інших міст України, економічним і культурним центром Донбасу, де не буде місця корупції, містом із розвиненою інфраструктурою і європейськими стандартами. Обіцяю зробити все можливе для досягнення поставленої мети.

Шановні сєвєродончани! Прошу ознайомитися із моєю програмою розвитку міста, яку можна знайти на сайті Северодонецк-online, або на моїй сторінці у Фейсбук. Вона – не вичерпна, ви можете долучитися до її доповнення, всі ваші раціональні пропозиції будуть враховані. Закликаю всіх сєвєродончан, незалежно від нав’язуваних стереотипів, можливого тиску, підкупу, зробити власний свідомий вибір!

Ми самі творимо своє майбутнє. Разом – переможемо!

Щиро ваша,
Вікторія Нікольська, голова ГО «ВІДРОДЖЕННЯ СХОДУ»,
кандидат на посаду міського голови м. Сєвєродонецьк.

Читайте також: