Звернення керівників підприємств міста щодо розрахунків за користування земельними ділянками

Тест для місцевої влади.

Проведенням АТО багато чого змінилося в житті людей та підприємств. З цього приводу влада приймає закони та рішення які визначають напрямки державної політики виживання в зоні проведення АТО.

Ще у вересні 2014 року вступив в дію Закон України « Про тимчасові заходи на період проведення АТО» №1669-VII від 02.09.2014 р. підписаний Президентом України, який забезпечує підтримку господарчої діяльності та сприяє збереженню робочих місць в зоні проведення АТО. А саме:
скасована плата за користування земельними ділянками комунальної та державної власності;
скасована оренда плата за користування комунальним майном суб’ектів господарювання;
ліцензії та дозволи строк дії яких закінчився у період АТО продовжує свою дію на період проведення АТО, та багато іншого.

Та чи будуть такі закони виконуватись в Сєвєродонецьку, який відповідно до рішення КМУ ( Кабінету Міністрів України) № 1275-р, знаходиться в цій зоні.

Як утримати робочі місця,а головне - зберегти виробництво та фахівців, якщо підприємства та підприємців заганяють в борги? Чому міська влада не бажає виконувати закони України? Та чи готові депутати міської Ради нового скликання стати на захист інтересів та прав територіальної громади ?

Відписки, правовий нігілізм, трактування закону по-своєму розумінню , при нуждають підприємства, організації та підприємців міста замість своєї роботи ходити по владним кабінетам та доказувати очевидне. Не це є їх діяльністю по виживанню в зоні АТО.

Ми приводимо в оригіналі з юридичним обґрунтовуванням Звернення керівників підприємств міста до Секретаря та депутатів міської Ради що до забезпечення виконання Закону України № 1669-VII керуючись Законом про місцеве самоврядування, Податковим Кодексом рішення КМУ № 1275-р.

Чи співпадуть їх бажання в цьому з передвиборчими обіцянками та законодавством, покаже час.

_20160211_12372201.jpg
_20160211_12380907.jpg
_20160211_12402204.jpg
Довідково : Користувачі земельних ділянок надають до 20 лютого до державної податкової інспекції розрахунок на 2016 р. за користування земельними ділянками відповідно до діючого законодавства.

Временные меры по обеспечению поддержки субъектов хозяйствования, осуществляющих деятельность на территории АТО