Рішення ради директорів та підприємців про незадовільний стан автомобільних доріг

РІШЕННЯ

Ради директорів та підприємців міста

11 травня 2017р.                                                                                                                                         м.Сєвєродонецьк

«Про незадовільний стан автомобільних доріг, тротуарів в місті та заходи міської влади з цього питання»

Відповідно до прийнятого міською Радою бюджету на 2017 рік на утримання, розвиток і капітальний ремонт доріг та тротуарів виділено 32 млн. 613 тис. 800грн. у тому числі: на січень – 379 488грн.; на лютий – 379 486грн.; на березень – 7 859 785грн.; на квітень – 3 830 000грн.; на травень - 20 165 041грн. Розпорядником цих коштів є два відділи міськвиконкому: УЖКХ – 15 334 942грн. та відділ капітального будівництва - 17 278 858грн. Зважаючи на стан доріг і тротуарів в місті на засідання Ради директорів та підприємців, відповідно до її компетенції, Положення про яку затверджено міськвиконкомом №328 від 17.05.2016р., 5 травня 2017р. письмово запрошений з цього питання Казаков В.В., міський голова.

По розгляду питання порядку денного «Про незадовільний стан автомобільних доріг, тротуарів в місті та заходи міської влади з цього питання», Рада директорів та підприємців міста ВИРІШИЛА:

1. В зв’язку з відсутністю міського голови Казакова В.В. на засідання Ради директорів і підприємців, не делегування ним на засідання заступників міського голови, які відповідають за фінансування та проведення дорожніх робіт в місті, за пропозицією члена правління Ради директорів і підприємців Івоніна М.В. директора підприємства, слово надати секретарю міської Ради Буткову І.М.

2. Прийняти до відома інформації Будкова І.М. секретаря міськради.

3. Підтримати пропозицію Агафонової В.П. директора підприємства та признати незадовільною роботу міськвиконкому, відповідних заступників міського голови, відділу капітального будівництва та УЖКХ за не освоєння виділеного фінансування та зрив виконання плану дорожніх робіт в місті.

4. Звернутися до депутатів міської Ради та внести пропозицію невідкладно розглянути на сесії питання про виконання дорожніх

робіт та відповідальність за зрив освоєння виділеного фінансування на ремонт доріг і тротуарів. Вжити заходи які забезпечать повне виконання прийнятого бюджету на 2017р. з цього питання. Передбачити першочергове виконання робіт на більш соціально значимих та завантажених громадським транспортом доріг. Запросити на засідання членів правління Ради директорів і підприємців.

5. Рекомендувати міськвиконкому створити рівні та прозорі умови для участі в виконані дорожніх робіт суб’єктом господарської діяльності.

6. Вимагаємо від міськвиконкому провести аналіз стану доріг, які виконані за договорами по яким ще діють гарантійні обов’язки виконавців та вжити достатніх заходів щодо усунення неякісного покриття доріг та посилити контроль за якістю виконання і прийняттям дорожніх робіт, своєчасної оплати за такі роботи. Доручити Плітус О.В. приватному підприємцю, в якості представника Ради директорів і підприємців міста, прийняти участь в роботі та контролі за виконанням цієї вимоги.

7. Опублікувати в ЗМІ це рішення та бюджет фінансування доріг і тротуарі в місті на 2017р.

8. Це рішення невідкладно направити зазначеним сторонам. Хід його виконання розглянути на засіданні Ради директорів та підприємців за підсумками року.

Співголова Ради директорів та підприємців Ткачук В.П.

Секретар Ради директорів та підприємців Прядко С.М.