Краса врятує Сєвєродонецьк

Краса врятує Сєвєродонецьк

07 червня 2018 року Міжнародна організація «Клуб елітних перукарів» та Організація Б’юті Чемпіонатів (АВС) у місті Дружківка Донецької області вітала учасників відкритого туру Чемпіонату України з перукарського мистецтва, макіяжу та нігтьової естетики.

Учні ДНЗ «Сєвєродонецький професійний ліцей» взяли активну участь у конкурсі, метою якого було продемонструвати суспільству нову модель сучасних стандартів галузі сфери послуг та рівень підготовки її кадрів.

Змагання на Чемпіонаті відбувалося за двома віковими категоріями: майстри та юніори. Учні ліцею (юніори) серед номінацій конкурсу обрали «Весільну зачіску», «Молодіжне плетіння для дівчат» та макіяж «Smoky eys».

Роботу в номінації «Весільна зачіска» представила третьокурсниця Шестакова Дар’я, «Молодіжне плетіння для дівчат» обрала учениця першого курсу Панасенко Анна (керівник – майстер в/н Лисенко А.О.).

Візажистів представила Заруцька Анна, учениця ІІІ курсу, яка виконала авторський макіяж «Smoky eys» (керівник – майстер в/н Ломакіна Н.В.).

Конкурсні роботи оцінювало незалежне високопрофесійне журі.

В усіх номінаціях наші учениці отримали перемогу – І місце! Журі відзначило високий рівень виконання конкурсних робіт, професіоналізм та креативність. Конкурсанток було нагороджено Дипломами та кубками, Заруцьку Анну відзначено у номінації «Кращий дебют».

Не залишилися без нагороди й майстри виробничого навчання Ломакіна Н.В. і Лисенко А.О., які безпосередньо керували підготовкою учасниць до участі в конкурсі. Медалі конкурсу – достойна нагорода.

Колективи Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Луганській області та ДНЗ «Сєвєродонецький професійний ліцей» вітають дівчат та майстрів виробничого навчання з перемогою та щиро бажають не зупинятися на досягнутому, а сміливо крокувати вперед. Нехай муза надихає на створення ще величезної кількості справжніх шедеврів, а удача приносить нові творчі перемоги!